Makkelijk, goedkoop en eerlijk!

Vlonderplanken

Composiet

De laatste jaren zien we steeds vaker natuurlijke materialen terugkomen in het interieur. Materialen zoals hout, rotan en bamboe zijn inmiddels niet meer weg te denken uit onze inrichting. Ook buiten maken natuurlijke materialen een duidelijke opmars. Maar ja, wat te doen als je wel een natuurlijke uitstraling wilt, maar niet het onderhoud dat daar veelal bij komt kijken? Een houten vlonder is bijvoorbeeld heel mooi om te zien, maar je hebt er wel werk mee. Schoonmaken, schuren en beitsen kost veel tijd, kostbare tijd die je wellicht veel liever aan andere dingen besteedt. In zo’n geval is composiet een heel goed betaalbaar alternatief. 
 

Composiet is een geperst materiaal dat de voordelen van hout en kunststof combineert. Het biedt de warme, natuurlijke uitstraling van hout, zonder het daarbij behorende onderhoud. Het is ook een duurzame oplossing. Kies je voor composiet, dan kies je voor een redelijk lange-termijn oplossing. Composiet vergrijst niet en blijft jarenlang mooi van kleur. Door de toevoeging van kunststof vervormen de planken niet. Krom getrokken planken behoren daarmee tot het verleden. Niet voor niets wordt composiet vaak met een jarenlange garantie geleverd.
 

Kunststof

Kunststof terrasplanken zijn onderhoudsarm en weerbestendig, hebben een lange levensduur en zijn milieuvriendelijk.

Milieu- en natuurvriendelijk

De kunststoffen terrasplanken zijn 100% recyclebaar en zijn gemaakt van 0% tropisch hout. De terrasplanken hebben antislip en zijn splintervrij, daarnaast bevatten ze geen chemische onderdelen. De design terrasplanken kennen een lange levensduur, de verwachte levensduur is 30 jaar.

Onderhoudsarm

De terrasplanken zijn onderhoudsarm en zijn bestand tegen weeromstandigheden zoals regen, sneeuw en zon. De kunststoffen terrasplanken beschikken over een hoge kleurstabiliteit, dit komt door de super UV-bestendigheid. 

Vormvast

De terrasplanken kennen geen opzwelling en hebben een vocht- en water absorptie van minder dan 1%. Deze design terrassen kennen een lage flexibiliteit en zetten minimaal uit bij warmte. 

 

Advies of afspraak maken?

Openingstijden:
7 dagen per week VIA AFSPRAAK

Bezoekadres:
t.o. Berkenstraat 2, Oosteind

Postadres:
Veerseweg 65, 4901ZD Oosterhout

T: 06- 289 713 15
Egoedkoopstevannl@ziggo.nl

   

 

IBAN NL76 ASNB 0709 0707 64
KvK nr. 68253729
BTW nr.140038073B01