Makkelijk, goedkoop en eerlijk!

Schuttingen en palen

Je bent op zoek naar een manier om je tuin af te scheiden om optimaal te kunnen genieten van je privacy? Dan zijn er diverse opties om te overwegen.

Met schermen van natuurlijke materialen, zoals wilg, bamboe of houtschors, behoud je de natuurlijke uitstraling van je tuin zonder dat je jaarlijks hoeft te snoeien. Heb je een kleine tuin en wil je een zo ruimtelijk mogelijk effect creëren? Dans is dit een goed product voor jouw tuin. Natuurlijke schermen zijn verkrijgbaar in verschillende prijs- en kwaliteitsniveaus. Verreweg de meest gekozen optie is een houten schutting. Houten schuttingen zijn zowel verkrijgbaar met horizontale als verticale planken.  Daarnaast kun je kiezen voor een volledig gesloten schutting, of een afwisseling van gesloten en (deels) open schermen.  Deze schuttingen zijn ook in kunststof verkrijgbaar.

Een andere optie is een scherm dat je vult met grind of keien naar keuze. Dergelijke schuttingen noemen ze ook wel schanskorven. Afhankelijk van het gekozen grind, creëer je met dit type grensafscheiding een heel sereen of juist een heel rustiek effect. Grindschuttingen zijn onderhoudsvrij en dankzij de enorme variatie aan gesteentes zijn de mogelijkheden oneindig.

Deze artikelen zijn niet in onze showopstelling aanwezig. Voor een totaal overzicht van alle artikelen die verkrijgbaar zijn, klik op schttingen en grensafscheiding . U kunt al deze artikelen telefonisch of per mail bestellen bij Goedkoopstevannl.nl

 

Prijs: Eindhoven scherm, € 86,43 per stuk 

Prijs: Eindhoven XL scherm, € 95,63 per stuk 

Prijs: Breda scherm, € 70,79 per stuk 

Prijs: Oostzaan scherm, € 31,23 per stuk 

Advies of afspraak maken?

Openingstijden:
7 dagen per week VIA AFSPRAAK

Bezoekadres:
t.o. Berkenstraat 2, Oosteind

Postadres:
Veerseweg 65, 4901ZD Oosterhout

T: 06- 289 713 15
Egoedkoopstevannl@ziggo.nl

   

 

IBAN NL76 ASNB 0709 0707 64
KvK nr. 68253729
BTW nr.140038073B01