Makkelijk, goedkoop en eerlijk!

Natuursteen

Bent u voor uw tuin op zoek naar producten om een stuk bestrating aan te leggen, een muurtje te creëren of een trap te maken, overweeg dan eens producten van natuursteen. Er bestaan duizenden soorten natuursteen. Leisteen, basalt en graniet zijn enkele bekende voorbeelden. Al deze soorten natuursteen hebben hun eigen set aan eigenschappen. Toch hebben ze ook enkele kenmerken gemeen. Zoals de naam al doet vermoeden is natuursteen een natuurproduct. In feite is het een stuk van de aardkost waarop wij leven. Het is miljoenen jaren oud en wordt gewonnen uit groeven verspreid over de hele wereld. 
Ieder product van natuursteen is uniek, het is immers een stuk natuurlijk gesteente, waar er geen tweede van gemaakt kan worden. Repeterende patronen, zoals we dat kennen bij onder andere de keramische producten, komen bij natuursteen daarom niet voor. 
Afhankelijk van het soort natuursteen, kan het product wel krasgevoelig zijn, maar doordat het gesteente door-en-door gekleurd is, vallen beschadigingen minder goed op. 

Uiteindelijk bepaal je natuurlijk zelf of natuursteen past bij uw tuinideeën. Voor een uitgebreid overzicht verwijzen wij u naar de website van Tuinvisie: natuursteen stenen .
Op uw verzoek kunnen we een offerte maken. 

Advies of afspraak maken?

Openingstijden:
7 dagen per week VIA AFSPRAAK

Bezoekadres:
t.o. Berkenstraat 2, Oosteind

Postadres:
Veerseweg 65, 4901ZD Oosterhout

T: 06- 289 713 15
Egoedkoopstevannl@ziggo.nl

   

 

IBAN NL76 ASNB 0709 0707 64
KvK nr. 68253729
BTW nr.140038073B01