Meest gestelde vragen

Wat is de levertijd?

Normaal gesproken wordt er binnen 2 werkdagen geleverd.

 

Waarom is goedkoopstevannl.nl zo goedkoop?

We hebben een eenvoudige buitenlocatie, levering direct vanaf fabriek, geen personeel en werken alleen op afspraak. Tevens is dit een bijverdienste voor ons, naast een andere fulltime baan. Hierdoor kunnen wij met een kleine marge werken en krijgt u de laagste prijs.

 

Ik wil vandaag of morgen langs komen, kan ik dan nog wel een afspraak maken?

Wij zijn uitermate flexibel en omdat we 7 dagen per week open zijn kunnen we normaal gesproken altijd wel een gaatje in onze agenda vinden. Soms lukt het om binnen 10 minuten aanwezig te zijn als u belt.

 

Krijg ik dan wel A-kwaliteit?

Wij hebben geen B-keuze producten maar met onze A-kwaliteit wel de prijs van de B-keuze.

 

Wat betekent de leg- en plaatsservice?

Goedkoopstevannl.nl heeft afspraken gemaakt met twee zzp-ers voor het leggen en plaatsen van al onze producten. Wij zorgen dat er iemand langs komt waarbij u met deze persoon verdere afspraken maakt over datum, prijs, betaling etc.

 

Kan ik ook eerst leg- en plaats advies krijgen en dan pas de bestelling plaatsen?

U kunt van ons advies krijgen maar wij kunnen ook, in het kader van de leg- en plaatsservice, iemand bij u langs laten komen voor het geven van advies. Indien gewenst kan er een tuinontwerp gemaakt worden.

 

Kunnen de stenen bij mij op de oprit of in de achtertuin worden gelost?

U dient rekening te houden dat een vrachtwagen van 18 mtr uw bestelling komt brengen. De vrachtwagen beschikt over een kraan die om en nabij de 5 meter kan reiken. U kunt de stenen in overleg met de chauffeur op de juiste plaats laten lossen, mits de chauffeur dat ook verantwoord vindt. 

 

Ik heb stenen gekocht en nu blijken ze wit uit te slaan, wat kan ik hier aan doen?

Het ontstaan van een witte sluier is een natuurlijk proces. Dit is niet blijvend en zal op den duur verdwijnen. Om dit proces enigszins te versnellen kan de bestrating regelmatig worden bevochtigd.  

 

Ik wil mijn oprit bestraten, met welke dikte aan tegels moet ik rekening houden?

Indien er een auto op rijdt, dient de tegel minimaal 6 cm dik te zijn. Denk ook aan opsluitbanden.

 

Hoeveel m2 tegels of stenen moet ik bestellen?

U dient rekening te houden met zaag- of knipverlies. 5% extra is vaak voldoende maar met (veel) schuine of ronde kanten is 10% aan te raden. Denk ook aan opsluitbanden voor het wegzakken van de tegels.


Ondergrond
Dit is o.a. afhankelijk van de lokale bodemgesteldheid, het gebruik etc. Indien u geen risico wilt lopen adviseren wij u om advies op te vragen middels de leg- of plaatsservice of de persoon die u zelf hiervoor wilt inschakelen. Voor het leggen van kunstgras is dat zeker te adviseren. Tevens adviseren wij valdempingsplaten als ondergrond voor het kunstgras, hierdoor loopt u veel minder risico op eventuele verzakkingen.

 

Plaatsen vlonder

Bij uw vlonder dient u de onderliggers maximaal 35cm uit elkaar te plaatsen. Dit voorkomt doorbuigen. Monteer de planken met clips aan het onderstel. Hierdoor kunnen de planken vrij bewegen tijdens krimpen en uitzetten. Houd rondom het terras voldoende ruimte tussen de dekdelen en vaste elementen, zoals een muur of border. Deze ruimte is nodig zodat het materiaal uit kan zetten.

 

Hoeveel stenen gaan er in een m2?

U kunt ons het beste het benodigde aantal m2 opgeven. Onderstaand kunt u echter hanteren:

 

Afmeting

Aantal per m2

Afmeting

Aantal per m2

Waalformaat 5x20

100

30x30

11

Dikformaat 7x21

68

30x45

7,50

10x10

100

40x40

6,25

15x15

45

40x60

4,17

15x20

33

50x50

4

20x20

25

60x50

2,78

20x30

17

80x80

1,56

21x28

11

100x100

1